Talent Class Dance

In deze klassen bereiden wij jonge, enthousiaste, talentvolle mensen vanaf 10 jaar die van dansen  hun vak willen maken,voor op de toelatingseisen van verschillende dansacademies. 

Demo/wedstrijdgroepen:

Deze groepen trainen om mee te doen aan diverse wedstrijden in het seizoen. 

Buiten je demo groep ben je verplicht een tweede lesuur te volgen deze les is naar eigen keus in te vullen. 

Voor en met iedere leerling wordt een persoonlijk wekelijks lesprogramma samengesteld dat gericht is op de dans. Doordeweeks volgt iedere leerling drie verplichte lessen: Klassiek ballet en ModernJazz . Het is mogelijk om het doordeweekse lesprogramma (de drie verplichte lessen) uit te breiden met andere lessen uit ons lesaanbod HipHop,  Afrodance, Feminine , BroadwayJazz, Acting Class of Singing Class. 

Bovenstaande lessen worden aangevuld met wekelijkse les op Maandag, deze les bestaat uit technische les, maar ook commerciële stijlen komen aanbod.

Na de TC is er een mogelijkheid om door te stromen naar Big Apple Company , dit is het showballet van Big Apple studio's  zij verzorgen zang en dans optredens voor Theater Kantoor.

Talent Class Musical

In deze klassen bereiden wij jonge, enthousiaste, talentvolle mensen vanaf 10 jaar die van Musical hun vak willen maken,voor op de toelatingseisen van verschillende Musical academies. 

Voor en met iedere leerling wordt een persoonlijk wekelijks lesprogramma samengesteld dat gericht is op de Musical. Doordeweeks volgt iedere leerling drie verplichte lessen: Klassiek ballet, BroadwayJazz en Combi les Vocal/Acting Class.  Het is mogelijk om het doordeweekse lesprogramma (de drie verplichte lessen) uit te breiden met andere lessen uit ons lesaanbod HipHop,  Afrodance, Feminine of ModernJazz.

Bovenstaande lessen worden aangevuld met wekelijkse les op Zondag, deze les bestaat uit technische les en de verdieping opzoeken in het musicalvak.

Na de TCM is er een mogelijkheid om door te stromen naar Big Apple Company , dit is het showballet van Big Apple studio's  zij verzorgen zang en dans optredens voor Theater Kantoor.

 

Big Apple Voices 

In deze klassen bereiden wij jonge, enthousiaste, talentvolle mensen vanaf 10 jaar die van zingen hun vak willen maken. 

Voor deze leerlingen geldt dat zij verplicht zijn om door de weeks de Vocal Class en Private Vocal Class te volgen, deze les wordt aangevuld met de wekelijkse lessen op Zondag, deze les bestaat uit een technische les en wordt verdieping in de zang gezocht.

Big Apple Voices kunnen optredens verzorgen voor het Theater Kantoor

 

LET OP!!!

Voor de TC,TCM en TCA kun je je niet aanmelden, docenten bekijken elk jaar weer wie er mogelijk in aanmerking komen voor de TC, TCM en de TCA.

Deze leerlingen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een proefperiode waarna wordt gekeken of dit past bij de leerling. Dit geldt voor beide kanten, ook een leerling kan tot de conclusie komen dat dit niets voor hem of haar is.

Ook hier geldt plezier staat voorop!